Medewerker kartcentrum in Zoetermeer hing camera in vrouwentoilet

11 oktober 2013 om 08:55 door D. van Aken
Medewerker kartcentrum in Zoetermeer hing camera in vrouwentoilet

Een 56-jarige man die werkzaam was in een kartcentrum in Zoetermeer heeft een half jaar lang stiekem opnames gemaakt van vrouwen op het damestoilet. Dat meldt het AD. De politierechter veroordeelde de medewerker donderdag tot een werkstraf van 80 uur. De man had een collectie van twee dvd's en zestien videobanden aangelegd.

De voyeur hing in september 2010 een verborgen camera op in de damestoiletten in het kartcentrum waar hij werkte. Hij liep een half jaar later tegen de lamp toen hij op vakantie was en collega's toevallig in zijn werkkamer moesten zijn waar ze de opnameapparatuur ontdekten. De directeur van het kartcentrum deed aangifte en de man werd op staande voet ontslagen.

Hij is donderdag veroordeeld tot een werkstraf van 160 uur, waarvan de helft voorwaardelijk. De opnames van de vrouwen worden vernietigd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d