Buma teleurgesteld over reactie kabinet

4 oktober 2013 om 12:55 door © 2013 ANP
Buma teleurgesteld over reactie kabinet

DEN HAAG (ANP) - CDA-leider Sybrand Buma is ,,verbaasd en teleurgesteld'' over de reacties van het kabinet op het besluit van de fractie om niet verder te onderhandelen over de begroting van volgend jaar. Hij is tevreden met de excuses van PvdA-minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken), die vrijdagochtend had gezegd dat het CDA een ,,middelvinger'' had teruggegeven in reactie op een uitgestoken hand van het kabinet.

,,Excuses Timmermans zijn gemaakt, daarmee wat mij betreft zand erover'', zei Buma vrijdag. Volgens hem blijft staan dat het alternatief van het CDA, belastingverlaging voor meer banen, ,,de koers is waar Nederland sneller en beter mee uit de crisis komt''.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d