Dronken man op scootmobiel ramt politieauto

21 september 2013 om 14:25 door © 2013 ANP
Dronken man op scootmobiel ramt politieauto

ARNHEM (ANP) - De politie heeft vrijdagavond een 49-jarige Arnhemmer aangehouden nadat de man in beschonken toestand met zijn scootmobiel een politiewagen had geramd. Dat liet de politie zaterdag weten.

De man had eerder op de avond ook al overlast veroorzaakt. Hij zou hebben geürineerd in de portiek van een winkel aan de Velperbuitensingel. Hij kreeg daarvoor een bekeuring.

Later op de avond was de man op het Willemsplein op zijn scootmobiel tussen twee busbanen beland, lurkend aan een biertje. De agenten hielpen hem de stoep op vroegen hem naar huis te gaan. Daarop reed de Arnhemmer tegen de politiewagen, die flink beschadigd raakte.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d