Gewonde Nederlanders Cuba terug naar huis

6 juli 2013 om 11:45 door © 2013 ANP
Gewonde Nederlanders Cuba terug naar huis

DEN HAAG (ANP) - De vier Nederlanders die in de nacht van donderdag op vrijdag betrokken waren bij een busongeluk op Cuba, zijn op weg naar huis. De terugreis zat al in de planning en staat los van het ongeluk, zo heeft een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken zaterdag gezegd.

De Nederlandse toeristen hebben alleen lichte verwondingen opgelopen. Ze konden na een kort onderzoek in het ziekenhuis naar hun hotel. Een medewerker van de Nederlandse ambassade heeft contact met hen gehad.

Het ongeluk gebeurde toen de bus onderweg was van Varadero naar Trinidad. De bus raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en sloeg over de kop. Zeker 16 toeristen, onder wie de Nederlanders, raakten gewond.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d