Dj's breken wereldrecord met langste sessie

5 juli 2013 om 04:30 door © 2013 ANP
Dj's breken wereldrecord met langste sessie

AMSTERDAM (ANP) - DJ Jean, Eric van Kleef, Jody Bernal en nog vele andere Nederlandse dj's hebben in de nacht van donderdag op vrijdag het wereldrecord langste club dj-sessie verbroken. Het studentenproject 7-Event nam het initiatief om 123 dj's aan een stuk door te laten draaien in club Panama Amsterdam en haalde met dit marathonoptreden het Guinness Book of Records. ,,We zijn allemaal superblij'', zegt Lisa Moes, een van de initiatiefnemers. ,,We wilden het heel graag halen, dus dit is geweldig.''

Danceliefhebbers konden van donderdag 20.00 uur tot vrijdag 04.00 uur los gaan op verschillende muziekstijlen als hiphop, R&B, house, dubstep en electro. Om de drie minuten moest een dj plaatsmaken voor een van zijn collega's om zoveel mogelijk dj's achter de draaitafel te krijgen. Het oude record lag bij 119 dj's.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d