Politie zoekt langs weg van Rhenen naar Doorn

10 mei 2013 om 09:58 door Romanca van Vuure/ANP
Politie zoekt langs weg van Rhenen naar Doorn

Langs alle mogelijke routes rijden politiemensen tussen Rhenen en Doorn. De politie hoopt meer camerabeelden te vinden waarop de auto staat van de vader van de broertjes Ruben (9) en Julian (7). Donderdag bleek dat deze auto dinsdagmorgen vroeg om tien 13.40 uur op de provinciale weg N233 in Rhenen heeft gereden. Het is onduidelijk of de kinderen in de auto zaten. 

De politie kreeg na een oproep op donderdag veel beelden van particulieren en bedrijven binnen. "Aangezien het Hemelvaartsdag was en veel mensen een lang weekeinde hebben, zijn vast nog niet alle camerabezitters bereikt", aldus een politiewoordvoerder. "Nu zoeken we zelf elke camera langs de route op." De afstand tussen Rhenen en Doorn is ongeveer 17 kilometer.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d