Politie sluit handlanger in zaak vermiste broertjes nog niet uit

17 mei 2013 om 15:18 door Jurgen van der Hoeven
Politie sluit handlanger in zaak vermiste broertjes nog niet uit

Dat de 38-jarige vader van de vermiste broertjes Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist een handlanger heeft gehad, die de kinderen nu verborgen houdt, is een scenario dat de politie nog niet uitsluit. Het rechercheteam werkt met verschillende scenario's, waarin de jongens nog wel of niet meer in leven zijn. Alles is erop gericht de kinderen snel te vinden.

Dat staat in een lijst met antwoorden op 18 veelgestelde vragen over de vermissing van de broertjes, die de politie vrijdagmiddag op internet heeft geplaatst. Daarin geeft het onderzoeksteam antwoord op vragen die onder andere op de sociale media veelvuldig worden opgeworpen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d