Ook politie vindt Ruben en Julian nog niet

11 mei 2013 om 18:45 door © 2013 ANP
Ook politie vindt Ruben en Julian nog niet

UTRECHT (ANP) - De politie tast ook zaterdag nog in het duister over waar de vermiste broertjes Ruben (9) en Julian (7) zijn. De politie noemt de zoektocht ,,moeizaam''. Op dit moment richt alle aandacht zich op de route die de vader heeft gereden nadat de jongens uit Zeist maandagavond voor het laatst waren gezien. ,,We willen het zoekgebied zo snel mogelijk verkleinen.’’

Zaterdag kreeg de politie opnieuw beelden binnen van mensen die een camera gericht hadden op de route die de vader heeft gereden voordat zijn lichaam dinsdagochtend werd gevonden in de bossen bij Doorn. Hij had zelfmoord gepleegd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d