Drenkeling en brand op Amsterdamse Singel

12 mei 2013 om 01:25 door © 2013 ANP
Drenkeling en brand op Amsterdamse Singel

AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse brandweer heeft het zaterdagavond druk gehad rondom de Amsterdamse Singel.

Even voor elf uur kwam een melding binnen van een man die in beschonken toestand in de gracht gevallen was. De man ging kopje onder, waardoor hij door een duikersteam moest worden gered. Op de kade werd de drenkeling gereanimeerd, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. De toestand van de man is onduidelijk.

Nog geen kwartier later moest de brandweer in actie komen toen er brand uitbrak in een pand aan dezelfde Singel ter hoogte van de bloemenmarkt. Op het moment dat het vuur ontstond, waren er mensen in het pand aanwezig. Een persoon heeft rook ingeademd en is door ambulancemedewerkers gecontroleerd. De brand kon snel worden geblust.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d