Deckers had Assepoestergevoel tijdens inhuldiging

1 mei 2013 om 19:56 door Metro redactie
Deckers had Assepoestergevoel tijdens inhuldiging

De inhuldiging heeft een enorme indruk gemaakt op Daphne Deckers. Omdat haar man, oud-tennisser Richard Krajicek, in het Nationaal Comité Inhuldiging zat, mocht de presentatrice en schrijfster dinsdag plaatsnemen in de Nieuwe Kerk en bij het diner.

"Je wordt er wel heel verlegen van om daar aanwezig te mogen zijn", zei Deckers woensdagavond in RTL Boulevard. "We zaten elkaar af toe echt aan te kijken: hoe zijn we in dit vak terecht gekomen?" Bij het horen van het Wilhelmus werd ze 'zelfs een beetje emotioneel'.

"Gewoon rustig zitten en vooral niet opvallen. Het laatste dat je wil is dat je telefoon afgaat", vervolgde Deckers. "Ik vond het onvoorstelbaar, ik had een beetje een Assepoestergevoel. Ik maak zoiets nooit meer mee."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d