Zoekactie naar duiker weer opgepakt

2 april 2013 om 09:50 door © 2013 ANP
Zoekactie naar duiker weer opgepakt

SCHARENDIJKE (ANP) - Bij Scharendijke in Zeeland zijn de politie en de marine weer begonnen met hun zoekactie naar een vermiste duiker. De 30-jarige man uit Goes wordt sinds maandagochtend vermist in het Grevelingenmeer.

Maandag werd de zoektocht stopgezet, omdat het zicht te slecht werd. Dinsdagochtend heeft de marine zich aangesloten bij de zoekactie, omdat die beschikt over betere sonarapparatuur. ,,Die kan zelfstandig varen en in dieper water komen dan de sonarapparatuur van de politie, die maandag werd gebruikt'', aldus een woordvoerder van de politie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d