Vrouw doodgestoken, kind gewond in Reek

29 april 2013 om 02:03 door © 2013 ANP
Vrouw doodgestoken, kind gewond in Reek

REEK (ANP) - Een 42-jarige vrouw uit Reek is zondagavond doodgestoken in haar woning in het Noord-Brabantse dorp. Haar 12-jarige zoon werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De 41-jarige bewoner van het huis is aangehouden na de fatale steekpartij. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Laat op de avond kwam de vrouw ernstig gewond bij buren aan. Ambulancepersoneel heeft haar behandeld, maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De 10-jarige dochter was ook thuis toen het drama zich voltrok. Zij bleef fysiek ongedeerd. Over de toedracht kon de politie nog niets zeggen. De omgeving van het Kerkpad in Reek, waar de fatale steekpartij gebeurde, werd afgezet voor onderzoek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d