Ook René Froger en Henk Poort zingen Koningslied

12 april 2013 om 08:50 door Metro redactie
Ook René Froger en Henk Poort zingen Koningslied

René Froger en Henk Poort zingen ook mee met het Koningslied. De zangers waren donderdag in de Wisseloord Studio's in Hilversum om het nummer samen met een groot aantal andere artiesten ter ere van de troonswisseling op te nemen. Dat werd vrijdag bekendgemaakt in het Oranjejournaal op Radio 2.

Ook onder anderen Edsilia Rombley, Jim Bakkum, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis zingen het door John Ewbank gecomponeerde lied. Harpiste Lavinia Meijer en bandoneonist Carel Kraayenhof verlenen ook hun medewerking. Daarnaast doen rappers als Ali B en Gers Pardoel mee.

Het Koningslied wordt 30 april om 19.30 uur in de Rotterdamse Ahoy gezongen tijdens een meezingconcert. Het Metropole Orkest verzorgt de muziek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d