Flatbrand Rotterdam: 7 mensen naar ziekenhuis

29 april 2013 om 01:20 door © 2013 ANP
Flatbrand Rotterdam: 7 mensen naar ziekenhuis

ROTTERDAM (ANP) - Zeven mensen zijn in de nacht van zondag op maandag naar het ziekenhuis gebracht nadat in een Rotterdamse flat brand was uitgebroken. Ze hadden veel rook ingeademd, zo liet de brandweer weten. Ambulancepersoneel behandelde ook een aantal mensen ter plaatse.

Het vuur woedde op de begane grond van de flat aan de Chris Bennekerslaan in de deelgemeente Kralingen-Crooswijk. De vlammen sloegen korte tijd uit het gebouw, maar de brandweer wist het vuur snel te blussen.

De woning waarin de brand uitbrak is compleet verwoest, vertelde een woordvoerder van de brandweer. Bovengelegen woningen liepen rookschade op. Meerdere bewoners konden daardoor niet direct terug naar binnen nadat de brandweer het vuur had geblust. Ze werden elders opgevangen.

De hulpdiensten zetten direct veel mensen en materieel in omdat het om een bewoond gebouw ging. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d