Armin van Buuren geeft versoberd concert op 30 april

5 april 2013 om 10:06 door Metro redactie
Armin van Buuren geeft versoberd concert op 30 april

Armin van Buuren heeft er bewust voor gekozen om minder pracht en praal te geven aan zijn optreden op 30 april. De dj treedt met het Concertgebouworkest op in het kader van de troonswisseling, maar sluit zijn ogen ook niet voor de huidige economische situatie.

"Het is crisis, dus ik heb mijn vergoeding direct ingeleverd. Ik vind het bovendien niet fair om een show met pracht en praal te geven, terwijl er overal in budgetten gesneden wordt", zegt hij tegen nu.nl. "Maar ik heb geen twijfel dat het een mooi optreden gaat worden."

"Het optreden zal soberder moeten dan we hadden gewild, maar de wil is er bij alle partijen om er iets moois van te maken. Daar geloof ik heilig in", vervolgt Van Buuren. Tijdens het optreden op het Java-eiland, dat zo'n twintig minuten duurt, brengen de dj en het orkest samen onder meer het stuk Bolero ten gehore.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d