Vrouw doodgestoken in Rotterdam

16 december 2012 om 18:25 door Novum
Vrouw doodgestoken in Rotterdam

In Rotterdam is zondagmiddag een vrouw overleden door een steekpartij in een woning. De politie heeft een 35-jarige man aangehouden als verdachte.

Het incident gebeurde aan het eind van de middag in de Boudewijnstraat, in de wijk Feijenoord. Het slachtoffer werd aangetroffen in de deuropening van de portiek van de woning. Op de eerste etage van het pand troffen agenten een man aan, die meteen werd aangehouden. Om geen sporen te verstoren werd de brandweer ingeschakeld om hem via een ladderwagen af te voeren.

Een medisch team heeft hulp geboden aan het slachtoffer, maar ze overleed kort na de steekpartij aan haar verwondingen. De omgeving is afgezet voor onderzoek.

De politie onderzoekt wat zich in de woning heeft afgespeeld en spreekt met getuigen. Over de toedracht van het incident is nog niets bekend. Ook de identiteit van de vrouw is nog onduidelijk, evenals de relatie tussen haar en de verdachte.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d