Man gijzelt vier kinderen in Zwolle

18 september 2012 om 15:36 door Joost Tadema / Novum
Man gijzelt vier kinderen in Zwolle

De politie heeft gisteren een 38-jarige man uit Zwolle opgepakt die korte tijd vier kinderen heeft vastgehouden in zijn woning. Hij dwong een van de kinderen naar binnen te gaan, waarna de overige drie volgden. Dat meldt de politie vandaag. De kinderen hebben volgens de politie geprobeerd om weer buiten te komen maar dat lukte niet doordat de man de deur op slot had gedraaid. De gegijzelde kinderen kregen bovendien geen eten en drinken. De vier kregen uiteindelijk toch de kans om te ontsnappen, waarna ze de politie konden waarschuwden. Wat er in de woning precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Volgens de politie zijn kinderen in de buurt wel vaker bij de man in huis geweest. Ouders die thuis kinderen met een soortgelijk verhaal hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De gijzelnemer wordt nog vastgehouden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d