Hero Brinkman van DPK: Legaliseer wiet volledig

22 augustus 2012 om 11:01 door Auteur: Joost Tadema / Novum
Hero Brinkman van DPK: Legaliseer wiet volledig

Het Democratisch Politiek Keerpunt, de nieuwe partij van voormalig PVV kamerlid Hero Brinkman, wil wiet volledig legaliseren. Alle andere drugs worden keihard aangepakt. Dat is een van de punten in het verkiezingsprogramma, dat de partij heeft gepresenteerd. Het DPK wil verder een invoering van de neuro, met andere Noord-Europese landen. Lukt dat niet, dan moet Nederland de florijn invoeren als binnenlands betaalmiddel. Ook wil Brinkman een referendum over de euro. Hero Brinkman wil verder verlaging van de leerplicht tot 16 jaar, automatisch levenslang na twee zware misdrijven en afschaffing van de Eerste Kamer, de Provinciale Staten en de waterschappen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d