Vrouw aangehouden na aantreffen gewonde baby

12 mei 2012 om 12:55 door Novum
Vrouw aangehouden na aantreffen gewonde baby

Bij een incident in een flat in Waalwijk is vrijdagavond een baby gewond geraakt. Ook de moeder van het kind raakte gewond. Ze zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie zaterdag. Een 26-jarige verwarde vrouw is aangehouden.

Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd in de flat aan de Grotestraat. De politie kreeg rond 23.30 uur een melding dat een zeer jonge baby gewond was aangetroffen in het appartementencomplex. Volgens getuigen was er voorafgaand aan de melding commotie in het gebouw.

De politie kon zaterdagmiddag niet zeggen hoe het met de baby en de moeder gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d