Verwarde man dreigt met bloedbad in Rotterdam

11 mei 2012 om 14:13 door Novum
Verwarde man dreigt met bloedbad in Rotterdam

De Rotterdamse politie is op zoek naar een verwarde man die heeft gedreigd een bloedbad aan te richten in winkelcentrum Zuidplein. Volgens de politie gaat het om een oudere bedreiging 'iets' te doen in het winkelcentrum, die om onbekende reden nu opeens is opgepikt op Twitter en Facebook. Dat zegt een politiewoordvoerder.

Op internet ontstond onrust doordat veel mensen opriepen om vooral niet naar het winkelcentrum te gaan. Er is volgens de politie geen reden om aan te nemen dat de man op korte termijn iets van plan is. Wel is uit voorzorg de politie, zowel herkenbaar als onherkenbaar, aanwezig in de omgeving van het Zuidplein.

Hoewel de man een bekende is van de politie, heeft hij geen geweldsdelicten op zijn naam staan. Hij werd enkele dagen geleden uit zijn woning in de deelgemeente Hoogvliet gezet. Bij de uitzetting bedreigde hij bekenden van hem. Die bedreiging is nu uitgelekt naar een groter publiek. De politie was al langer naar de man op zoek.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d