Wilders hekelt akkoord van 'FC Kunduz'

26 april 2012 om 21:21 door Novum
Wilders hekelt akkoord van 'FC Kunduz'

PVV-leider Geert Wilders heeft geen goed woord over voor het pakket maatregelen dat VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie samenstelden. "In iedere huiskamer in Nederland zal het gaan regenen", waarschuwde hij. De PVV-leider fulmineerde in het Kamerdebat over het akkoord tegen de 'hebzucht van Brussel'.

Volgens Wilders heeft hij in het Catshuis 'gevochten als een leeuw' om de negatieve gevolgen van het bezuinigingspakket tegen te gaan. Volgens hem heeft 'FC Kunduz', zoals hij de vijf partijen noemde, 'in 24 uur een pakket in elkaar geflanst dat de burger keihard raakt'.

"Brussel regeert, Brussel dicteert, de Nederlandse burger gireert, de burger crepeert", zei Wilders, die tijdens zijn betoog niet geïnterrumpeerd werd door een andere fractievoorzitter. Volgens Wilders zorgt de Europese norm van maximaal drie procent begrotingstekort in 2013 ervoor dat de economie kapot wordt bezuinigd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d