PVV stijgt na mislukken Catshuisberaad

22 april 2012 om 11:06 door Novum
PVV stijgt na mislukken Catshuisberaad

De PVV is in de peiling van Maurice de Hond gestegen na het mislukken van het Catshuisberaad. Vrijdag peilde De Hond de partij op zeventien zetels, zondag staat de partij op negentien zetels, concludeert De Hond uit een spoedpeiling onder 4500 mensen die zaterdagavond en zondagochtend werd gehouden.

Vorige week zondag haalde de partij nog twintig zetels in de peiling. Van de ondervraagden vindt 61 procent dat direct nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeschreven. Een minderheid van 37 procent vindt dat eerst moet worden geprobeerd steun te vinden bij andere partijen voor het Catshuisakkoord.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d