Skelterdief mogelijk toch kinderlokker

15 maart 2012 om 19:25 door Novum
Skelterdief mogelijk toch kinderlokker

De onbekende man die het woensdagmiddag in Oisterwijk voorzien leek te hebben op de skelter van een 8-jarig meisje, is mogelijk toch een kinderlokker. Dat meldt de politie donderdag.

Woensdag meldde de politie dat het kind op haar skelter reed toen een zwarte bestelbus naderde. De bestuurder stapte uit en begon aan de skelter van het kind te trekken. Het meisje begon te gillen, waarop de man haar bij de arm pakte. De politie vermoedde woensdag nog dat hij dat deed omdat hij de skelter wilde stelen.

Op dat moment kwam echter iemand voorbij die zijn hond uitliet. Daardoor sloeg de nog onbekende man op de vlucht.

Het meisje heeft woensdagavond volgens haar moeder echter aangegeven dat de man geprobeerd had haar toen ze half op de grond lag mee te trekken. De skelter was op dat moment onbeheerd. "Dit wijst erop dat de dader mogelijk een kinderlokker was met andere motieven dan diefstal", aldus de politie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d