Wapens en softdrugs op Rotterdam Airport

16 februari 2012 om 21:10 door Novum
Wapens en softdrugs op Rotterdam Airport

De marechaussee heeft donderdag bij een controle op Rotterdam The Hague Airport dertien wapens in beslag genomen. Het gaat om slag-, stoot- en steekwapens. Ook werden meerdere mensen betrapt met softdrugs op zak.

De marechaussee controleerde het verkeer op de luchthaven. Het ging vooral om mensen die passagiers wegbrachten of afhaalden.

Naast controles op de luchthaven, houdt de marechaussee ook regelmatig controles bij inkomende en uitgaande ferry's in Hoek van Holland. Donderdagochtend werd bij zo'n controle een auto met vier Britse voetbalsupporters aan de kant gezet. Ze hadden alle vier te veel gedronken om te kunnen rijden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d