Honderden steunbetuigingen voor familie Sven Westendorp

18 augustus 2011 om 11:15 door Marlies Dinjens
Honderden steunbetuigingen  voor familie Sven Westendorp

Honderden Ajax-fans en vrienden hebben inmiddels het condoleanceregister voor Sven Westendorp ondertekend. Ook op verschillende fansites en Twitter betuigen bekenden hun medeleven. Westendorp overleed gisterenavond aan de verwondingen in het VU ziekenhuis in Amsterdam. Eerder op de dag staakten artsen zijn behandeling, omdat er geen uitzicht op herstel meer was. Westendorp werd tot woensdag in coma gehouden. Ajax-fans verzamelden zich gisterenavond bij het ziekenhuis om hun medesupporter te herdenken.

Tickethandelaar  Westendorp werd vrijdag door een nog onbekende schutter meerdere keren beschoten in de buurt van zijn huis aan de Borgloonstraat in Slotervaart. De dader is er na het schietincident op een donkerkleurige scooter of motor vandoor gegaan. Direct na het incident werd een groot onderzoek opgestart waarbij de omgeving is uitgekamd. Hierbij is een scooter aangetroffen. Of deze van de schutter is geweest, is nog niet bewezen. De dader droeg een donkerkleurige helm en een donkerkleurige jas met mogelijk met blauwe accenten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d