Koffie drinken in de zon op 'A'dam Coffee Festival'

13 mei 2015 om 16:54 door Jet Hesselink
Koffie drinken in de zon op 'A'dam Coffee Festival'
The Amsterdam Coffee Festival

Aankomend weekend wordt de Amstedamse NDSM-werf omgetoverd tot één grote en spectaculaire koffiebar. Er staan livemuziek, koffie, thee en DJ’s op het programma, dus ook voor de koffieliefhebber is er genoeg vertier. 
 
The Amsterdam Coffee Festival brengt een internationale mix van smaken, stijlen en statements.Op het festival kun je onder andere koffie proeven van de profs Rose van Asten en Liesbeth Sleijster. Of een espressoworkshop volgen van Dutch Barista Champion Lex Wenneker. 

Tickets voor het festival zijn online en bij de ingang verkrijgbaar.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d