Remco Visser
Remco Visser Good vibes 31 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Enorme alligator teistert golfbaan Florida

Een vakantie in Florida lijkt momenteel een stuk gevaarlijker dan normaal. Werd er eerder deze week al een 13-jarig jochie gebeten door een haai, ook op de golfbaan ben je absoluut niet veilig. Dat blijkt uit beelden van golfers in de plaats Palmetto.

Tijdens het dagje op de Buffalo Creek Golf Course werd Charles Helms samen met een golfmaatje plots geconfronteerd met het enorme beest, die hij onmiddelijk op beeld vastlegde. In eerste instantie dacht Helms te maken te hebben met een practical joke, vanwege het ongeloofwaardig grote formaat van het reptiel. „Ik was overdonderd”, aldus de golfer. „Ik dacht dat iemand een geintje uithaalde.”

Pas toen het beest opstond om naar een nabijgelegen meertje te sjokken, besefte Helms dat de alligator echt was. Het personeel van de golfbaan kent het beest overigens al wel, aldus lokale nieuwszender 3 News. „De alligator loopt vaker over de baan. We zien hem bijna als mascotte. Hij doet bovendien geen vlieg kwaad”, zo stelt medewerkster Wendy Schofield.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.