Nu altijd op de hoogte met je Metro-app op je iPhone

13 oktober 2010 om 10:03 door Metro
Nu altijd op de hoogte met je Metro-app op je iPhone

Sinds enkele weken heeft Metro een eigen applicatie voor de iPhone. Daarop kun je ook overdag op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit binnen- en buiten­land, sport of entertainment. Ook zijn de columns en inter­views die in de krant zijn ver­schenen, terug te lezen. De app is - uiteraard gratis - te downloaden in de Appstore. Eerder al werd voor de Nokia de Metro Widget ontworpen. Deze is te downloa­den via de Ovi store of per sms te verkrijgen door Metro te sms’en naar 6262. Andere mo­bieltjes kunnen te­recht op de website www.metromobiel.nl.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!