Nu altijd op de hoogte met je Metro-app op je iPhone

13 oktober 2010 om 10:03 door Metro
Nu altijd op de hoogte met je Metro-app op je iPhone

Sinds enkele weken heeft Metro een eigen applicatie voor de iPhone. Daarop kun je ook overdag op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit binnen- en buiten­land, sport of entertainment. Ook zijn de columns en inter­views die in de krant zijn ver­schenen, terug te lezen. De app is - uiteraard gratis - te downloaden in de Appstore. Eerder al werd voor de Nokia de Metro Widget ontworpen. Deze is te downloa­den via de Ovi store of per sms te verkrijgen door Metro te sms’en naar 6262. Andere mo­bieltjes kunnen te­recht op de website www.metromobiel.nl.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!