Tennisster Hogenkamp naar hoofdschema Bastad

14 juli 2014 om 17:10 door © 2014 ANP
Tennisster Hogenkamp naar hoofdschema Bastad

BASTAD (ANP) - Tennisster Richel Hogenkamp kan zich opmaken voor het hoofdtoernooi van het Zweedse Bastad. De 22-jarige Nederlandse versloeg maandag in de laatste ronde van de kwalificaties Gioia Barbieri uit Italië na drie sets: 1-6 6-3 6-4. Eerder op maandag won Hogenkamp eveneens in drie sets van een andere Italiaanse; Maria-Elena Camerin: 6-1 4-6 6-4.

Mogelijk krijgt Hogenkamp in het hoofdschema gezelschap van Arantxa Rus. Zij versloeg in de eerste ronde van de kwalificaties de thuisspeelster Fanny Ostlund met 6-4 6-3. In de laatste ronde van de kwalificaties speelt ze later op maandag tegen Tereza Martincova uit Tsjechië.

Indy de Vroome redde het niet. Zij ging onderuit tegen de Tsjechische Eva Birnerova: 5-7 6-3 3-6.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!