Karlovic naar tennisfinale Newport

12 juli 2014 om 22:19 door © 2014 ANP
Karlovic naar tennisfinale Newport

NEWPORT (ANP) - Ivo Karlovic heeft zich zaterdag geplaatst voor de finale van het ATP-tennistoernooi van Newport. De boomlange Kroaat, als tweede geplaatst, rekende in de halve finale af met Samuel Groth. Karlovic versloeg de Australiër op het Amerikaanse gras met twee keer 6-4.

Karlovic speelt in de finale tegen Lleyton Hewitt. De ervaren Australiër schakelde in de andere halve finale Jack Sock uit. Hewitt, als derde geplaatst, versloeg de Amerikaan eenvoudig met 6-1 6-2, na iets meer dan een uur spelen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!