Verwijlen in tweede ronde uitgeschakeld

26 mei 2013 om 01:00 door © 2013 ANP
Verwijlen in tweede ronde uitgeschakeld

BUENOS AIRES (ANP) - Bas Verwijlen is zaterdag in de tweede ronde van het degentoernooi in Buenos Aires uitgeschakeld. De Brabantse schermer verloor met één treffer verschil van de Pool Radoslaw Zawrotniak: 6-7. In het hoofdschema (laatste 64) was hij wel te sterk voor de Italiaan Enrico Garozzo: 15-8.

Verwijlen eindigde als 21e. Zijn trainings- en clubgenoot Tristan Tulen werd 29e. Hij verloor maar net van de Tsjech Jiri Beran, de latere finalist: 14-15. De talentvolle Tulen was begonnen met een overtuigende zege op de Egyptenaar Ayman Fayez: 15-11.

De titel in de Jocket Club Argentino was voor de Venezolaan Ruben Limardo Gascon. Hij versloeg Beran met 15-14.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!