Monfils stoomt door naar finale in Nice

24 mei 2013 om 19:20 door © 2013 ANP
Monfils stoomt door naar finale in Nice

NICE (ANP) - De Franse tennisser Gaël Monfils heeft vrijdag de finale bereikt van het ATP-toernooi in Nice. De 26-jarige Monfils, die met een wildcard was toegelaten tot het gravelevenement in eigen land, rekende in de halve finale ook af met de Spanjaard Pablo Andujar: 7-5 6-4. De tennisser uit Parijs had in de kwartfinale Robin Haase uitgeschakeld.

Monfils staat zaterdag in de eindstrijd tegenover Albert Montañes. De 32-jarige Spanjaard was in drie sets te sterk voor de Fransman Edouard Roger-Vasselin: 6-4 4-6 6-0. Zowel de Catalaan als Monfils hoopt in Nice voor de vijfde keer een ATP-titel te veroveren.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!