Real Sociedad verstevigt vierde plaats

28 april 2013 om 23:10 door © 2013 ANP
Real Sociedad verstevigt vierde plaats

SOCIEDAD (ANP) - Real Sociedad heeft zondag de felbegeerde vierde plaats in de Primera División verstevigd. De Basken wonnen in het eigen Estadio Anoeta met 4-2 van concurrent Valencia, dat daardoor op de zesde plek bleef staan. Met nog vijf wedstrijden te gaan, heeft Real Sociedad 58 punten. Málaga en Valencia volgen op 5 punten.

Roberto Soldado zette de bezoekers uit Valencia na 25 minuten op voorsprong, maar Iñigo Martinez maakte enkele minuten later gelijk. In de laatste 20 minuten liep Sociedad uit naar 3-1 door Gonzalo Castro en Imanol Agirretxe, waarna Jonas wat terug deed voor Valencia. Het laatst woord was voor Agirretxe: 4-2. Málaga won eerder op zondag met 2-1 van Getafe.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!