Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 16 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Borsato ziet Meeuwis als ideale opvolger The Voice

Marco Borsato ziet Guus Meeuwis als zijn ideale opvolger in de jury van The Voice of Holland. Dat zegt de zanger in een interview met Metro. „Volgens mij heeft Guus al een paar keer nee gezegd, maar een nee is meestal niet zo hard als hij lijkt. Onder druk worden dingen vloeibaar. Paskal Jakobsen zou ik overigens ook een goeie vinden”, aldus Borsato, die na vijf seizoen de jury van de populaire tv-talentenjacht verlaat.

Vrienden

Hij zegt dat zijn vertrek bij The Voice wat hem betreft niet definitief is. „Het wordt nu gebracht als stoppen, maar het is meer een pauze. Ik doe één of twee seizoenen niet mee. Dan kom ik terug. Als ze me nog willen tenminste. Zo niet: even goede vrienden.”

Marco Borsato vorig jaar tijdens de finale van The Voice of Holland op het moment dat zijn kandidaten van OG3NE te horen krijgen dat ze gewonnen hebben./ANP

Bucketlist

Begin vorig jaar kreeg Borsato, die net klaar is met het eerste deel van een grote Symphonica in Rosso-concertreeks in de Ziggo Dome, een TIA. Dat is een lichte beroerte, die hem noopt het iets rustiger aan te doen. „Ook heb ik mijn gezin een paar dingen beloofd en staan er nog wat dingen op mijn bucketlist. Een van die dingen, de 3D-musical SKY, gaat in april in vervulling.”

Nieuw album

Eind deze week verschijnt Evenwicht, het nieuwe album van Marco Borsato. De clip bij single ‘Mooi’ werd al bijna anderhalf miljoen keer bekeken op YouTube.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.