Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 13 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Bruce Springsteen live in Valkenswaard

Bruce Springsteen live in Valkenswaard. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het is echt zo. De rocklegende bivakkeert dezer dagen namelijk op het Brabantse platteland rond Eindhoven om zijn even talentvolle als mooie dochter Jessica aan het werk te zien.

Lees ook: Comeback van de supergroep

Jessica (23) is een springruiter van topniveau die vrijdag in actie komt tijdens een zogenoemde showjump in de nagelnieuwe Tops International Arena in Valkenswaard. Het stadion, dat donderdag officieel wordt geopend, is een project van naamgever Jan Tops, een voormalige topruiter die op de Olympische Spelen van 1992 teamgoud won met Nederland.

Working On A Dream

Jessica is kind aan huis bij het echtpaar Tops (Edwina Top-Alexander is een Australische ex-topamazone) aangezien haar paarden sinds mei bij de Topsjes op stal staan. „Springsteen studeerde onlangs af aan de Universiteit van Duke en heeft haar zinnen gezet op een teamplaats voor de Olympische Spelen in Rio", aldus paardenblad Hoefslag. „Daarom besloot zij zich te laten bijscholen door Tops-Alexander." Jessica eindigde vorig jaar als 30e in de Global Champions Tour. Haar beste prestatie tot dusver was een 5e plaats afgelopen juni bij de International Monte Carlo Jumping in Monaco.

Minestronesoepje

The Boss werd de afgelopen jaren al vaker in Brabant gesignaleerd. In mei meldde het Eindhovens Dagblad dat Bruce nogal eens een vorkje prikt bij restaurant Antonio’s in Eindhoven. Volgens de eigenaar neemt Springsteen doorgaans een minestronesoepje vooraf, waarna hij parmaham met honingmeloen bestelt en qua hoofdgerecht voor de gebakken zalm gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.