Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 18 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Anouk uit Utrecht gaat Taylor Swift de hand schudden

,,Oh jee." Dat was donderdagmorgen de eerste reactie van Anouk Bowman (20) uit Utrecht toen zij hoorde dat ze zondag wereldster Taylor Swift mag ontmoeten. Anouk is daarmee de winnares van de meet & greet-wedstrijd van Metro en Universal Music.

Swifties

Tussen de 1500 en 2000 ‘Swifties’ (fans van de zangeres) deden mee, vijf van hen wonnen twee kaartjes voor het Taylor Swiftconcert (zondag in de Ziggo Dome). Een van de vijf werd ook nog eens beloond met een ontmoeting voordat het optreden begint.

Lees ook: Taylor Swift grapt over verzekerde benen.

Als het tot haar doordringt, zegt ze: ,,Ik had er nog helemaal niet bij stilgestaan zeg. Gehoopt wel natuurlijk, omdat ik bij de laatste vijf zat. Maar supergaaf!" Ze geeft toe: ,,Ik sta geregeld met een haarborstel in m’n kamer te stuntelen op de muziek van Taylor. Ik vind haar echter vooral een superleuke, nuchtere en spontane zangeres en ben benieuwd of ze dat in het echt ook is."

Onverwachte hoek

Degene die ze zondag meeneemt, kwam voor Anouk uit onverwachte hoek. ,,Mijn vriend Michael zei opeens dat hij Taylor Swift toch ook wel erg leuk vindt. Daar had hij tot nu toe niet bepaald mee geadverteerd, haha."

Een vraag voor de Amerikaanse heeft ze al bedacht: ,,Ik wil weten hoe zij telkens weer nieuwe doelen voor zichzelf kan bedenken. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al zóveel bereikt en zóveel geld verdiend."

Blutte student

Anouk was niet een van de duizenden die geprobeerd heeft een kaartje te kopen en te laat was. ,,Nee, niet eens geprobeerd. Ik ben gewoon een blutte student, dus heel erg blij met de prijs."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.