Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 3 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Timor Steffens met grote nieuwe dansshow op RTL 4

Topdanser Timor Steffens wordt de artistiek leider van de nieuwe dansshow Dance Dance Dance. Dat heeft RTL 4 dinsdag bekend gemaakt. Ook keert de bij So You Thing You Can Dance afgewezen Euvgenia Parakhina met dit programma weer terug op tv.

Humberto Tan

In Dance Dance Dance werken vijf bekende Nederlanders zich samen met een zelfgekozen vriend of familielid wekelijks in het zweet om de de beste danceact neer te zetten. De deelnemers zijn zijn Humberto Tan met dochter Julia, ‘GTST’-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, ‘Moordvrouw’-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Lees ook: Timor Steffens ‘Het is tijd om Chris Brown te vergeven’

In zes afleveringen zetten de koppels verschillende dansacts neer, op de muziek én met de originele choreografie van deze zeer bekende dansnummers. Elk duo verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf te kiezen goed doel. In de finale geeft het winnende koppel 100.000 euro weg.

Het door Talpa geproduceerde programma moet vanaf het najaar op de zaterdagavond van RTL 4 te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.