Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 17 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Efteling zoekt 1300 kinderen om op te treden

Heeft je kind als droom om eens in een pretpark op te treden? Let dan op. De Efteling zoekt liefst 1300 kinderen om in de nieuwe sprookjesmusical Pinokkio van het Efteling Theater te spelen. In deze familievoorstelling, die in het najaar in première gaat, spelen elke show 30 kinderen eenmalig mee. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

De Efteling wil met deze, zo wordt gesteld, ‘unieke vorm van theater’ honderden kinderen de kans geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. De Efteling gaat daarom op zoek naar in totaal ruim 1300 kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen die de gastrollen willen vervullen.

Aanmelden

Kinderen (tussen de 6 en 13 jaar) die het leuk vinden om te zingen, dansen en acteren kunnen zich aanmelden via efteling.com/Pinokkio. De 1300 geselecteerde kinderen krijgen vervolgens in het voorjaar een professionele musicalworkshop tijdens de zogenaamde ‘Pinokkio School’ in de Efteling. Zo gaan zij goed voorbereid het podium op.

Pinokkio’s

Thijs Overpelt (10), Max Mies (11), Davy Gomez (11) en Jannes Heuvelmans (11) spelen afwisselend de hoofdrol van Pinokkio in de nieuwe musical. Namens deze vier jongens nodigt Jannes alle kinderen uit om samen met hen de sterren van de hemel te spelen en zich aan te melden voor deze bijzondere ervaring:

Start ticketverkoop

De sprookjesmusical Pinokkio is vanaf september 2015 exclusief te zien in het Efteling Theater op woensdag, zaterdag en zondag. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via www.efteling.com/Pinokkio.

Lees ook: Metro’s recensie over voorganger Klaas Vaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.