Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 10 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Hardwell 9 keer genomineerd voor Dance Music Awards

Hardwell en zijn Revealed-label zijn negen keer genomineerd voor de International Dance Music Awards (IDMA). De uitreiking van de 30ste editie van deze Awards vindt tussen 24 en 28 maart plaats tijdens de Winter Music Conference in Miami Beach, Florida.

De IDMAs zijn ieder jaar gebaseerd op meer dan 2 miljoen stemmen uit meer dan tweehonderd landen.

Categorieën

Hardwell is genomineerd in de volgende categorieën : Best Electro/Progressive House Track (Arcadia – Hardwell & Joey Dale Feat. Luciana), Best Compilation or Full Length DJ Mix (Hardwell presents Revealed vol. 5), Best Global DJ, Best Progressive House/Electro DJ, Best Podcast or Radio Mixshow DJ (Hardwell On Air), Best Artist (Solo), Best Producer, Best Remixer en Best Global Music Label (Revealed Recordings).

Lees ook: Hardwells interview met Metro, de vorige maand.

De nummer #1 DJ van de wereld bracht op 30 januari zijn debuutalbum ‘United we are’ uit waarop samenwerkingen staan met onder meer Jason Derulo, Mr.Probz en Fatman Scoop. Het album bestormde, naast de behaalde nummer 1 -positie in de Nederlandse chart, ook de internationale hitlijsten en heeft inmiddels in meer dan 18 landen waaronder Duitsland, Amerika en Engeland, de Top 10 bereikt.

Flying Dutch

De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I AM Hardwell – United We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome. De DJ en producer, die ter wereld kwam als Robbert van de Corput, is eind mei te bewonderen tijdens het grote Flying Dutchfestival in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Hieronder zie je Hardwell in de Ziggo Dome (de aftermovie).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.