Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 27 feb 2015
Leestijd: 2 minuten

Drukker dan ooit: Jeroen Post op Snowevent

Opeens dook hij deze week op als ‘Vergeten BN’er’, op de bank van Eva Jinek. Jeroen Post is een van de geïnterviewden in het gelijknamige boek van Eddy Zoëy, maar ondertussen loeidruk met tal van activiteiten.

Van 18 tot en met 22 maart is hij als DJ betrokken bij het tiende Snowevent, een gratis vakantie voor ‘300 arme studenten’ in Bardonecchia in Italië. Studenten.net, een site voor HBO en WO, sluit daarvoor zondag de inschrijving.

Lees ook: Studenten.net: Met de auto naar wintersport.

Jeroen, kende je Snowevent?

Ik draaide er jaren geleden, 2006 meen ik. Het was vast gezellig, maar weet er weinig meer van. Ik kijk wel uit naar die tiende editie.

Wat ga je in Italië doen?

Mijn zakenpartner van SBS Projects doet de productie van Snowevents en ik ben er daarom de hele week als artiestenbegeleider. Zelf draai in één of twee shows, op donderdag in ieder geval met Matsu Matsu en Franky B van Cooldown. Dat wordt knallen.

Clubavond

Wat voor DJ ben jij?

Ik draai heel divers, maar pas met tijdens Snowevent natuurlijk aan. ‘s Avonds zal het een commerciële clubavond zijn.

Je gaf Dave Roelvink les in De Roelvinkjes. Duikt hij stiekem in Italië op?

Nou nee, haha. Dave zal genoeg hebben aan zijn eigen agenda.

Wat je zelf een skiënde student?

Nee, want ik studeerde niet. Ik heb wel altijd tussen de studenten als DJ gewerkt, dus ik ben wel bekend met het gezellige volk.

Terug op TV

Wat doe je verder in het leven?

Ik doe weer tv, als presentator van RTL LifestyleXperience. Ik coach binnen het bedrijfsleven, ben DJ (vanavond in Veendam), produceer nog wat muziek tussendoor en train drie, vier keer per week in de sportschool.

Ga je tijdens Snowevent zelf nog op de lange latten staan?

Ik ben een snowboarder, maar tijdens het evenement moet ik ter beschikking staan van de productie. Dat is een gouden regel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.