Geer & Goor weer terug op de buis

20 augustus 2013 om 16:45 door D. van Aken
Geer & Goor weer terug op de buis

Gerard Joling en Gordon zijn voor het eerst in zes jaar tijd weer samen op de buis met Geer & Goor: Effe geen cent te makken. De diva's moeten een maand lang rondkomen van een AOW in een rijtjeshuis in Amsterdam. Ze gaan geld inzamelen voor de Nationale Ouderenzorg. "Dus het geld gaat rechtstreeks naar Gerard", grapte Gordon dinsdag bij de presentatie van het programma.

De mannen gaan vrijwilligerswerk doen zoals breien, klaverjassen en maaltijden rondbrengen. En ze moeten ook hun huis nog inrichten met meubels uit de kringloopwinkel. "Samen in een bed vind ik niet erg als er een jongen van 18 bij ligt", schaterlacht Gordon.

De twee nichten grappen al volop met ouderen in bejaardentehuizen. "We hebben de oma van Anneke Grönlöh voor de show opgegraven", wijst Gerard lachend naar een oudere dame. "En we gaan de rolstoelendans doen".

Geer & Goor: Effe geen cent te makken is vanaf 3 oktober op de buis bij RTL4.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!