Ewan McGregor onderscheiden op Buckingham Palace

28 juni 2013 om 20:55 door Metro redactie
Ewan McGregor onderscheiden op Buckingham Palace

(Novum) - Ewan McGregor is vrijdag onderscheiden met een ridderorde door de Britse prins Charles. De Schotse acteur werd op Buckingham Palace beloond voor zijn werk in de filmwereld en zijn inzet voor goede doelen, zoals Unicef.

De 42-jarige McGregor, die werd uitgeroepen tot officier in de Orde van het Britse Rijk, droeg voor de gelegenheid een kilt. "Daar heb ik niet over na hoeven denken", zei hij tegen de BBC. "Als ik hier geen kilt zou dragen, zou ik niet weten waar wel."

De acteur, onder meer bekend van de film Trainspotting, was blij met zijn onderscheiding maar prees vooral vrijwilligers van organisaties als Unicef. "Zij wonen en werken in moeilijke gebieden, zij zijn de mensen die echt een beloning verdienen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!

Vier kansen om een vakantie naar SalzburgerLand te winnen!