Onlangs kregen wij een leuke mail binnen van Culy lezer Khalida. Zij schreef ons: “Als Culy liefhebber bezoek ik bijna dagelijks jullie site en kan er heerlijk uren artikelen lezen, filmpjes kijken en vooral ideeën opdoen. Zelf ben ik tweedejaars student Voeding & Diëtetiek en doe nu de afstudeerrichting New Product Management. Ik kwam een keer en artikel tegen over moleculair koken en toevallig moest ik in het kader van ‘productontwikkeling en innovatie’ moleculair koken op school. Afgelopen dinsdag heb ik met 4 medestudenten verschillende moleculaire gerechtjes gemaakt en het ging verrassend goed. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de Molecular Gastronomy Kit en er ging een hele nieuwe wereld voor ons open!”

Bekijk de inspirerende foto’s hieronder en zie ook de fijne links:

Tomatensoep spaghetti met cherrytomaatjes en basilicum:http://natureinsider.com/2011/03/delicious-potato-and-veggies-puree-reconstructed-tomato-soup/

Salade met balsamico-kaviaar dressing: http://natureinsider.com/2011/03/easy-vegan-sunday-lunch/

Appel met zwarte thee (variant op port met kaas): http://makaja.nl/blog/2007/12/port-met-kaas.htmlÂ

Bron: Culy.nl