Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 29 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Enzo Knol en Dee: ‘Het is voorbij’

Het is over en uit. Nederlands bekendste vlogger en zijn vriendin zijn uit elkaar. Enzo Knol en zijn vriendin ‘Dee’ Demira de Zeeuw hebben na vier jaar een einde aan hun relatie gemaakt. In een emotionele video laten zij weten dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie.

De 24-jarige Enzo en zijn 20-jarige Dee woonden samen in Zeist. Donderdagavond maakten het tweetal hun breuk bekend via Instagram. „De afgelopen 4 jaar heb ik enorm veel met je gelachen. Ik wil je bedanken voor de leuke tijd en gun je het aller beste. Laat je niet gek maken. Liefs Enzo," schrijft Neerlands populairste vlogger op Instagram.

Het stel gaat in vrede uit elkaar want ook Dee plaatste een emotioneel berichtje op Instagram. „4 jaar lang hebben we elkaar zo gelukkig gemaakt. Nu kiezen we allebei voor onze eigen weg. We houden nog steeds heel erg veel van elkaar, dat zal altijd zo blijven," schrijft ze.

Natuurlijk kan een emotionele video met extra uitleg niet uitblijven. Dezelfde avond verscheen er nog een vlog waarin de ex-tortelduifjes iets dieper in gaan op hun break-up. Dee komt huilend in beeld, maar schiet al snel in de lach. „Zoals je kunt zien, kunnen we nog wel lachen,” zegt Enzo. De twee houden superveel van elkaar en zijn vaak nog heel blij met elkaar, maar ze zijn op een punt gekomen waarop ze niet meer kunnen geven wat ze van elkaar verwachten, zo vertellen ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.