Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 jan 2017
Leestijd: 2 minuten

Fans woest: Drake stelt concerten weer uit

Fans van de Canadese rapper en zanger Drake zijn woedend. Hij zou donderdag de aftrap van zijn nieuwe The Boy Meets World-tournee doen in de Amsterdamse Ziggo Dome, nadat de concerten eerder al waren verzet vanwege ‘productionele redenen’. Drake stelt de reeks concerten echter weer uit.

„Drake wilde een compleet nieuwe show naar Europa brengen en geen kopie van de Amerikaanse show. Helaas is het niet gelukt om deze op tijd klaar te hebben”, aldus een woordvoerder van MOJO, die de concerten organiseert, in een persbericht. „MOJO betreurt het dat deze shows door bovengenoemde onverwachte omstandigheden niet door kunnen gaan. We hebben het volste vertrouwen dat Drake vier geweldige shows gaat neerzetten.”

Woedende fans

De eerste show die gepland staat is nu aanstaande zaterdag. Daarna keert de rapper op zondag 26 februari 2017 terug naar de Ziggo Dome, om vervolgens in maart (de 27e en 28e) zijn derde en vierde show te voltrekken.

Het is echter de vraag of er nog vier shows van de rapper nodig zijn. Fans zijn woedend over de verplaatsing van de shows, helemaal omdat Drake de afgelopen dagen al feestend en relaxend in Amsterdam werd gesignaleerd. Zo ging de rapper uit eten met – vermeend – pornoactrice Rosee Divine in een Japans restaurant in Amsterdam en dook hij op voor een performance bij een concert in de Melkweg en op een privéfeest van een 13-jarig jongetje in het Amstelhotel.

Volgens MOJO is een fikse kater of nog langer willen feesten echter niet de reden dat de concerten worden afgezegd. Volgens het persbericht is Drake zelf helemaal klaar voor het geven van zijn show en is hij al meerdere dagen aan het repeteren, maar wil het niet lukken om het optreden productioneel klaar te hebben.

https://twitter.com/i/status/824227908516507648

https://twitter.com/SophieMilzink/status/824219101941866497

https://twitter.com/i/status/824216542560813058

https://twitter.com/i/status/824228842093080577

MOJO heeft een liveteam ingezet om alle vragen rondom het concert te beantwoorden. Volgens de organisatie kun je het geld van je kaarten ook terugkrijgen, iets waar een aantal mensen al gretig op in gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.