Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 18 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Sanne: ‘The Voice gezelliger sinds vertrek Anouk’

Sanne Hans vindt het gezelliger bij The Voice sinds Anouk vertrokken is. Dat meldt ze in Veronica Magazine.

Volgens de zangeres, beter bekend als Miss Montreal, is er sinds het vertrek van Anouk meer contact tussen de coaches. „Vorig jaar moest ik veel meer vechten voor mijn plekje binnen de groep. Tussen de opnames zochten de coaches elkaar minder op. Dit jaar is de sfeer ontzettend goed, lunchen we gezellig met zijn allen. We ouwehoeren, we lachen. Ik heb vaak de slappe lach en de coachvergaderingen zijn ook heel leuk.”

Spanning

Anouk kwam vorig jaar als coach in The Voice of Holland niet zo goed in beeld. Zo leek het er tijdens de show op dat Anouk niet goed overweg kon met Marco Borsato. Ook daar heeft Sanne iets over gezegd in het interview. „Marco en Anouk waren het vaak niet eens met elkaar. Überhaupt zijn zij het in het leven nooit snel eens met elkaar, denk ik. Dat ga je als kijker voelen, maar ook als coach. Twee ego’s, twee grootmachten, waardoor je als coach niet volledig open durft te zijn tegen een ander.”

https://www.youtube.com/watch?v=vIZqMzMshFg

Anouk tekende voor twee seizoenen als coach in The Voice, maar hield het bij één seizoen. Ze zou dit seizoen in ieder geval tijdelijk stoppen als coach, omdat ze rond de opnames moest bevallen van haar zesde kindje en al haar aandacht daar aan wilde besteden. Of de zangeres ooit terugkomt als coach, is nog maar de vraag, maar volgens Sanne zijn de makers van het programma niet op zoek naar spanning tussen de coaches. „Dit jaar zijn alle coaches lief voor elkaar.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.