Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 19 nov 2016
Leestijd: 3 minuten

‘Married at First Sight’-stel nog gelukkig getrouwd

Maandag zijn ze een jaar getrouwd, Patty en Bram. Op het eerste gezicht niets bijzonders, maar wel als je je realiseert dat Patty en Bram aan elkaar gekoppeld werden door de wetenschap. De twee deden mee aan het RTL-programma ‘Married at First Sight’ en bleken de perfecte match.

Patty en Bram hadden elkaar nog nooit gezien, pas voor het altaar ontmoetten zij elkaar. Achteraf helemaal niet zo’n gek idee dus, want volgens BN DeStem zijn de twee dol op elkaar. 21 november is het jubileum, maar de twee blikken de hele week terug op het eerste jaar samen.

Herinneringen ophalen

Aan BN DeStem vertelt Patty over deze week: „Van dinsdag op woensdag hebben we gelogeerd in Lekkerkerk, in het hotel waar de trouwplechtigheid was. Toen ik binnenkwam, zag ik de receptie en dacht, die heb ik toen helemaal niet gezien. De grote lijnen weet ik nog wel, maar veel details zijn me in alle hectiek ontgaan. Daarna liepen we naar de deur waar ik voor stond in mijn bruidsjurk, samen met mijn broer, te wachten totdat ik naar binnen mocht. Die herinneringen kwamen weer terug. De trouwzaal, waar Bram een kwartier lang zenuwachtig stond te wachten totdat ik binnenkwam… Het was zó leuk om opnieuw te beleven.”

https://www.facebook.com/1057301067644608

Woensdag hebben de twee zelfs hun trouwgeloftes opnieuw aan elkaar voorgelezen. Dat was het idee van de trouwambtenaar: „Ze wilde ons graag opnieuw de trouwgeloftes af laten leggen. Dat zei ze vorig jaar meteen al, ze vond ons zo’n goede match. Woensdag hebben we dat gedaan.”

Dit weekend slaapt het gelukkige koppel in kasteel Maurick in Vught, waar het trouwfeest was en ze de huwelijksnacht vorig jaar ook doorbrachten. De aflevering van ‘Married at First Sight’ waren in het voorjaar, maar nog steeds wordt het stel door veel mensen herkend.

Veel herkend

Bram: „Direct na de uitzending van ons huwelijk was het belachelijk. Toen werden we wel vijftien keer in twee uur tijd aangesproken. Zo idioot is het niet meer, maar het gebeurt nog steeds.” Patty: „In de zomerperiode is het een tijdje wel héél heftig geweest. Ik was met vriendinnen in Scheveningen, bij Crazy Pianos. Ik kon daar geen minuut normaal van een drankje met mijn vriendinnen genieten. Constant wilden mensen met me op de foto, op een gegeven moment kreeg ik het gewoon aan mijn rikketik. Ik kreeg het er echt benauwd van, wist niet hoe er mee om te gaan. Toen ben ik maar weggegaan. Ik ben zo iemand, die iedereen netjes te woord wil staan, wil niet arrogant overkomen, maar dat ging te ver."

Niet samenwonen

Patty en Bram mogen dan bijna een jaar getrouwd zijn, samenwonen doen ze nog niet. Patty woont in Breda en Bram in Den Bosch, hij is daar leraar maatschappijleer en heeft een eigen bedrijf. Patty heeft haar eigen kinderopvang ‘Patty Confetti’. Ze willen wel gaan samenwonen, maar zijn er nog niet helemaal uit waar.

Patty: „Rond de feestdagen gaan we lekker een weekje samen op vakantie, en daarna gaan we op ons gemak kijken wat het beste is. We zijn het er wel over eens dat het heel goed voor ons is geweest om het zo te doen. Niet dat ik meteen bij Bram ben ingetrokken of zo. We zijn natuurlijk wel getrouwd, maar we hebben zó’n rollercoaster meegemaakt.”

Opnieuw trouwen

En met zo’n goede match zou je toch ook aan kinderen denken? Patty: „Absoluut. We hopen dat het ons gegund is. Maar ook dat doen we rustig aan, eerst maar eens samenwonen.” Omdat de bruiloft vorig jaar zo hectisch was, zou het verliefde stel ook dat nog wel eens opnieuw willen doen.

Bram: „Vorig jaar was het ook fantastisch geregeld, hoor, alleen hadden we veel meer mensen willen uitnodigen. Daarom willen we het graag nog een keer overdoen met alle vrienden en familie.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.