Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 11 okt 2016
Leestijd: 2 minuten

Lil’ Kleine schopt stennis, Brard wil hem de cel in

Patty Brard heeft een pittige uitspraak gedaan over Lil’ Kleine: ze hoopt dat hij in de gevangenis belandt. Dit meldt ze in het programma Shownieuws.

Lil’ Kleine zou zondagavond tijdens een vlucht van Scandinavian Airlines van Denemarken naar Nederland een stewardess in haar gezicht gespuugd hebben en een gezagvoerder bij zijn keel hebben gegrepen. Hij werd volgens verschillende media meteen aangehouden na de landing, maar het management van Lil’ Kleine ontkent dat.

Het gaat allemaal veel te ver, zei Brard maandag in Shownieuws, waarvan zij een van de presentatoren is. „Als je teksten al zo provocerend zijn – die gaan nooit over het weer of over de Zuiderzee, maar over hoeren en minachting voor vrouwen – dan lijkt het me dat je daar al zó veel in stopt, dat we geen last meer zouden moeten hebben van zijn gedrag in het echt.”

https://www.instagram.com/p/BLUqcoRAjGp/

„Ik kan de radio uitzetten als ik het liedje niet leuk vind, maar onder vechtpartijen op straat en provocatie tegen de politie kom je niet uit. Het is altijd gesodemieter met dit kind. Als ze hem uitleveren naar Denemarken, kan het nog wel eens raar voor hem aflopen, want dan is hij niet zomaar klaar met een geldboete, want dan kan hij ook nog veertig dagen gevangenisstraf krijgen.”

‘Pak slaag’

„Als ze hem hier in Nederland gaan beboeten, dan wordt het een gevangenisstraf die meestal in een taakstraf eindigt. Ik hoop dus eigenlijk dat hij voor één keertje een pak slaag richting Denemarken krijgt.”

Lil’ Kleine was zondag in Denemarken, omdat hij optrad in het plaatsje Aarhus. De ruzie in het vliegtuig zou volgens De Telegraaf zijn ontstaan, omdat Jorik – zoals Lil’ Kleine echt heet – en zijn manager kwaad waren omdat andere passagiers hun bagage in de vakken boven de rapper en zijn manager hadden gelegd. Tijdens de ruzie kwam het cabinepersoneel naar de rapper toe om de boel te sussen. Daarna zou het spugen en het keelgrijpen zijn voorgevallen.

https://www.instagram.com/p/BLVJ333gsr9/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.