Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 25 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Miss Montreal maakt songs bij persoonlijke verhalen

Zangeres Miss Montreal gaat persoonlijke liedjes schrijven bij de mensen thuis. Zij trekt met haar gitaar naar mensen die iemand willen bedanken, de liefde willen verklaren of een hart onder de riem willen steken. Aan de hand van persoonlijke verhalen schrijft Sanne Hans – zoals Miss Montreal heet – een lied waarmee iemand wordt verrast.

Miss Montreal maakt de nieuwe nummers in haar nieuwe tv-programma Lieve S-S-Sanne, dat vanaf 7 september te zien is bij AVROTROS. De zender maakte maandag de eerste onderwerpen bekend.

Ze gaat onder meer bij Jennifer (23) langs, die haar zusje negen jaar geleden verloor bij een auto-ongeluk. Die zwarte dag verandert het leven van Jennifer en haar moeder voorgoed. Samen met Miss Montreal bezoekt zij de plek waar het ongeluk is gebeurd.

Transgender

In Amsterdam ontmoet Sanne Hans transgender Rika. In 1970 werd Rika in Suriname als jongen geboren, maar een jongen heeft zij zich nooit gevoeld. Eenmaal in Nederland ontdekt zij op latere leeftijd het uitgaansleven en ook wie zij zelf is. Ze trouwt met Dominique en laat Sanne een lied voor haar man maken.

Ene Remco schakelt Miss Montreal in om zijn vriendin op een bijzondere wijze ten huwelijk te vragen. Samen met hun twee dochters vormen zij een gelukkig gezin, maar na jaar vindt Remco het tijd om zijn Femme te verrassen met een persoonlijk lied en een huwelijksaanzoek boven op de Dom in Utrecht.

Miss Montreal had ook al een theatertour met de naam Lieve S-Sss-Ssss Sanne:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.