Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 30 jul 2016
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de coolste BN’ers op Instagram

Bijna iedere BN’er onder de 45 zit op Instagram tegenwoordig, maar welke zijn nu de moeite – nou ja, het is natuurlijk slechts een kwestie van één muisklik – van het volgen waard? Metro presenteert: de grappigste, stoerste, openhartigste, meest schaamteloze, origineelste, kortom interessantste BN’ers op Instagram.

Georgina Verbaan
Insta-naam: gverbaan
Posts: 1163
Volgers: 79.800

Veel dieren (katten, geiten en duiven, héél veel duiven), snoep, mooie luchten, filmsets en goede vriend Patrick Martens op Georgina Verbaans Instagram. En net als in haar columns, televisieoptredens en tweets is ze hoogst zelden niet leuk of origineel.

Fred van Leer
Insta-naam: fredvanleer
Posts: 3510
Volgers: 293.000

Selfies met Daphne Deckers, Patricia Paay, Irene Moors en met een kerel met een bloemstuk op z’n hoofd en bijschrift: ‘anders doe je een bloem in je haar… Stylist van de sterren Fred van Leer kent iedereen en is één van de leukste valse nichten van Nederland en Instagram.

Chantal Janzen
Insta-naam: chantaljanzen.official
Post: 480
Volgers: 344.000

Chantal Janzen heeft evenveel fans als haters. Wij behoren tot de eerste groep. Waarom? Omdat ze talentvol, goed en knap is natuurlijk. Maar vooral omdat ze grappig is en zichzelf – in tegenstelling tot veel andere BN’ers – niet chronisch serieus neemt.

Martin Garrix
Insta-naam: martingarrix
Posts: 1829
Volgers: 7.3 miljoen

Ongelooflijk om te volgen wat dat ventje uit Amstelveen die in extreem korte tijd wereldster werd allemaal meemaakt. Van Vladiwostok tot Chicago een uitzinnige massa voor zijn neus, dan weer op de foto met Bill Clinton, dan weer met David Guetta en dikke maatjes met Tiësto en Justin Bieber.d En 7.3 miljoen volgers dus, je leest het goed.

Tim Hofman
Insta-naam: debroervanroos
Posts: 975
Volgers: 161.000

De posts van BNN-presentator en Wie Is De Mol-winnaar Tim Hofman zijn knettergek en niet zelden erg grappig. Hij hijst zich in ballerina-kleren, poseert met dwergen en neemt alles en iedereen, inclusief zichzelf, op de hak.

Fajah Lourens
Insta-naam: MKBM Faya
Posts: 741
Volgers: 138.000

Sinds haar deelname aan Expeditie Robinson kan de met een killerbody uitgeruste Fajah Lourens bij ons geen kwaad meer doen. Wat een coole chick! Haar instagramposts zijn vrolijk, stout, sexy of, sinds het drama met haar haar neefje, emotioneel heftig.

Doutzen Kroes
Insta-naam: Doutzen
Posts: 2415
Volgers: 4.4 miljoen

Daar zit ze belachelijk mooi te wezen op een jacht vol collega-Victoria Secret Angels, kijk haar stralen backstage bij een Rihanna-show en zie haar gelukkig in de auto zitten met man (en voormalig Metro-hoofdredacteur voor één dag) Sunnery James en de kids. Wat een leven!

Lil Kleine
Insta-naam: lilkleine
Posts: 715
Volgers: 795.000

Als je wilt zien hoe je van je leven een feest kunt maken, check dan even de Instagram van de succesvolle rapper Lil Kleine. Gillende meisjes, champagne, clubs, chique restaurants, jacuzi’s, dikke auto’s en dito joints. Dankzij Instagram kunnen we af en toe meekijken.

https://www.instagram.com/p/BGK2hlcLGT6/

Jochem Myjer
Insta-naam: jochemmyjer
Posts: 643
Followers: 123.000

Cabaretier Jochem Myjer post plaatjes van Texel (‘het Ibiza van het Noorden’), Leiden, havermoutbanaanpannekoekjes, kinderen (die van hemzelf en van anderen), kindertekeningen en nieuw gezinslid pup Boukje. En waar het kan met humor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.